Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Canon clips

Op de site van ICT in Onderwijs vond ik een artikeltje met de vermelding dat alle PO en VO scholen binnenkort een DVD box ontvangen met daarop de Canonclips. Ik hoopte de clips op de site van ‘Verleden van Nederland’ te kunnen bekijken (of downloaden) maar helaas. De Clips worden pas begin oktober officieel op 9 oktober door minister Plasterk gepresenteerd. Ik hoop ze daarna alsnog te kunnen bekijken via de site.. of als vodcast???

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft