Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Over gadgets gesproken..

Naar aanleiding van de Wunderworks demo werd ik door mijn collega nog gewezen op een leuke Microsoft gadget: The Surface. Dit is een touchscreen tafelblad met leuke mogelijkheden:

  • leg je camera op tafel en de foto’s worden zichtbaar op het tafelblad en leg je je telefoon ernaast dan sleep je deze gewoon daar naartoe
  • neem een stadsplattegrond en wijs de locaties aan waar je iets over wilt weten (museum, restaurantje, etc) en je krijgt een pop-up met info. Als je wilt kan je meteen een routebeschrijving opvragen en deze uploaden naar je telefoon die daarvoor weer op tafel legt.
  • In een restaurant kies je uit foto’s het gerecht dat je wilt en bestelt het door de foto naar het midden van de tafel te slepen. Afrekenen doe je door je creditcard of bankpas op de tafel te leggen en de rekening ernaartoe te slepen

Bekijk de promo’s zelf op http://www.microsoft.com/surface/index.html en wil je het voor het eggie zien. Loop dan eens binnen in een van de Sheraton Hotels die exclusief zijn uitgerust met een Surface.. http://blogs.msdn.com/surface/archive/2008/08/13/Microsoft-Surface-launches-at-Sheraton-Hotels.aspx

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft