Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Getting started met QuestionMark perception

Sinds een week of twee ben ik me aan het verdiepen in QMP als vervangend systeem voor Etude. Natuurlijk allereerst de site van QMP zelf geraadpleegd. Daar staat veel op, maar helaas niet zeer overzichtelijk. Bij ieder bezoek kom ik weer nieuwe dingen tegen. Zo vond ik er vandaag (eindelijk) een pagina met allemaal korte filmpjes met instructies per vraagtype: http://www.questionmark.com/us/learningcafe/perception.aspx

Daarnaast vond ik bij Surf nog een handleiding over de opzet/inrichting van QMP: http://www.surffoundation.nl/documents/DI.PROC.259.HandboekToetsenmetQMPv10.pdf

Verder heb ik in Twente nagevraagd omtrent de status van het gebruik van Maple voor het checken van formules (zie webpagina): http://www.utwente.nl/itbe/owk/ictoo/ict_vakken/toets/

Mochten er nog TU docenten zijn die een pilot willen draaien met QMP dan hoor ik het graag.

Be Sociable, Share!

2 comments

UTwente heeft het over Maple en niet Maple TA. Maar ik hoop er binnenkort meer over te horen.
Verder bedankt voor de contactpersoon.

Hoi Meta,

Maple TA is een apart toetssysteem, dat zit niet in QMP.
Op de TU hebben we dit ook draaien, de docent K.P. Hart is contactpersoon.

Leave a Reply

© 2011 TU Delft