Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

geen tijd voor een weblog

Sorry hoor, alle geinteresseerden die willen weten hoe het ons vergaat op Online Educa. Door gebrek aan een eigen laptop, zijn we niet in de gelegenheid om nu interessante posts te plaatsen. De dagen zijn te vol en en te interessant. Moet nu weer gaan!!!

groeten van Meta en Gerwin

Be Sociable, Share!

5 comments

Ik word hier toch wel benieuwd van. Komt er een verslag?
getekend een moeder en een onderwijsrecensent.

Ik ben er klaar voor…

Laptop wordt geregeld. Maar dat geeft wel verplichtingen natuurlijk……….

Helemaal mee eens, zal me niet nog eens gebeuren!

Een beetje een zwak verhaal 😉
Je wil gaan schrijven over laptops in het onderwijs en hebt er zelf geen bij je als naar een conferentie gaat.

Leave a Reply

© 2011 TU Delft